Geo Sped S.R.L. - Vulcanizare Camioane, Vulcanizare Turisme Satu Mare

Service Camioane Vulcanizare Satu Mare Satu Mare - Geo Sped S.R.L. - Vulcanizare Camioane, Vulcanizare Turisme Satu Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Geo Sped S.R.L. - Vulcanizare Camioane, Vulcanizare Turisme Satu Mare - Service Camioane Vulcanizare Satu Mare.


Vulcanizare mobila - servicii disponibile in timpul programului 08.00 - 18.00   

   Geo Sped S.R.L. a fost fondata in 2002 cu scopul de a furniza solutii competitive in domeniul transporturilor interne si internationale de marfuri.
   Prin adaptatrea continua la cerintele pietei si la nevoile clientilor, societatea noastra si-a consolidat pozitia de piata, devenind un nume important in domeniul transportului si logisticii.Geo Sped S.R.L.
   Echipa tanara si dinamica, profesionalismul, calitatea serviciilor oferite, obiectivele indraznete propuse, ne-au ajutat sa evoluam de la simple servicii de transport prestate cu 1 camion in 2002, la nivelul complex al serviciilor oferite azi cum sunt grupajele din orice parte a Europei, intermedierea si consultanta in transport si logistica, depozitarea si manipularea marfurilor, plus o flota de 40 de camioane proprii.  

   Geo Sped S.R.L. are ca domeniu de activitate reparatia de anvelope utilizand cele mai noi utilaje, lucrarile realizate de noi fiind de cea mai inalta calitate . Fiind autorizata R.A.R., vulcanizarea dispune de utilajele necesare efectuarii serviciilor de vulcanizare, dar si de atelier de geometrie auto, echilibrat roti, montat jante. 

  Oferim profesionalism si seriozitate, doua  elemente ce definesc Geo Sped S.R.L., prin care incercam sa fim cat mai aproape de nevoile clientilor nostri pentru a stabili o relatie de stransa colaborare.

 

Geo Sped S.R.L.

Produse si servicii

   Geo Sped S.R.L. va ofera urmatoarele servicii de vulcanizare pentru camioane si autoturisme:    

   - Reparatii anvelope;Geo Sped S.R.L.
   - Echilibrat roti;
   - Geometrie roti;
   - Indreptat jante;
   - Presiune aer-azot;
   - Incarcare azot; 
   - Anvelope noi;
   - Demontare si montare roti;
   - Demontare si montare anvelope de pe janta;
   - Demontare si montare roata de rezerva.

   Alte servicii:Geo Sped S.R.L.

   - service camioane;

   - spalatorie auto;

   - transport intern si international de marfuri;

   - vanzari camioane.

Galerie foto