S.C. TIMAS S.R.L. - SERVICE AUTORIZAT KNORR BREMSE

Service Camioane Tunari Ilfov - S.C. TIMAS S.R.L. - SERVICE AUTORIZAT KNORR BREMSE reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C. TIMAS S.R.L. - SERVICE AUTORIZAT KNORR BREMSE - Service Camioane Tunari.


     Service-ul pentru camioane SC TIMAS SRL se afla pe Soseaua de centura in apropierea autostrazii spre Ploiesti.

     S.C. TIMAS S.R.L. este o societate cu capital integral romanesc, este infiintata in 1993 si are ca principale activitati: comert si servicii in domeniul auto,asigurari si telecomunicatii.

    Misiunea noastra este de a raspunde cu promtitudine si professionalism la toate nevoile clientilor nostrii si de a le propune solutiile cele mai convenabile pentru rezolvarea problemelor lor.
reparatii_tir_1_400_01
    Daca multumirea si aprecierea clientilor pentru produsele si serviciile noastre ne va aduce intr-o pozitie de lider pe piata,atunci vom putea spune ca viziunea noastra este corecta.

    Politica noastra este aceea de a pune clientul in centrul activitatii noastre din punct de vedere al importantei, tinta noastra fiind de a construi parteneriate solide, corecte si de durata cu clientii nostrii prin calitatea produselor si serviciilor oferite.

    Resursele umane sunt deasemenea valori centrale ale companiei, lucru in echipa si dinamismul acesteia reprezinta punctul nostru forte in adaptarea la condittile pietei.

    Deviza noastra este “TOTUL PENTRU SATISFACTIA CLIENTULUI” , accentul fiind pus pe calitatea produselor si serviciilor oferite. Pentru a respecta criteriile de calitate si a ridica stacheta in permanenta compania noastra a implementat sistemul de calitate ISO 9001:2000,certificarea fiind facuta de catre prestigioasa firma DET NORSKE VERITAS,iar activitatea auto este auditata si autorizata de catre REGISTRU AUTO ROMAN . Serviciile si produsele oferite de compania TIMAS sunt la cele mai inalte standarde de calitate, acest lucru fiind permis datorita dotarilor cu utilaje, scule, echipamente, software de ultima generatie pentru diagnoza parametrilor masinilor, dar si datorita calificarii superioare a personalului care isi desfasoara activitatea la Timas.

 

    In calitate de partener Knorr Bremse, Timas SRL este importator de piese Knorr Bremse in Romania si service Knorr Bremse.
    Astfel, service-ul nostru ofera piese de schimb originaale KNORR BREMSE   precum si reparatii la sistemele electronice de tip ABS  EBS, ECAS pentru remorci  si semiremorci cu acest tip de instalatii.
    Totodata, echipa noastra de specialisti utilizeaza soft-ul de diagnoza pentru KNORR BREMSE cu care va poate oferi urmatoarele reparatii:capture_03

 

  • detectarea si stergerea erorilor din unitatea electronica ECU
  • diagnoza si verificarea modulatoarelor si a senzorilor ABS
  • salvarea parametrilor din ECU
  • reparametrizarea unitatilor electronice / modulatoare
  • garantia si post garantia pieselor
  • asistenta tehnica in traseu
  • trasarea curbelor de franare din sistemul electronic
  • verificarea si descarcarea datelor inregistrate in sistemul ODR (verificarea greutatii, durata functionarii sistemului EBS, frecventa franarilor)

Produse si servicii

Mecanica autoturisme si camioane
machinerepairsmall
    - lucrari de intretinere periodice si reparatii generale
    - intretineri si reparatii complexe ale motoarelor, sistemului de rulare si franare , sistemul de suspensii , articulatii, axe de tractiune, cutii de viteze, diferentiale, instalatii de aer, instalatii electrice
    - asigurarea rapida a pieselor de schimb necesare lucrarilor de service
    - verificarea parametrilor autovehiculelor dupa reparatie pe standul de I.T.P si tiparirea parametrilor
    - intretinerea unor stranse legaturi de colaborare la nivel tehnic si al distributiei cu producatori de renume ca: Mobil, MAN , LUK ,SACHS,BOSCH , etc.

 

   Service remorci, semiremorci, platforme auto

 

   Reparațiile sunt efectuate de personal calificat și specializat, folosind doar piese de schimb certificate.
   Inspecția anuală este necesară pentru a asigura o durată lungă de viață și o siguranță optimă.    Tinichigerie

Toate reparatiile care au ca obiect structura metalica a masinii, se desfasoara intr-un spatiu foarte bine amenajat si utilat cu aparatura de ultima generatie astfel incat calitatea lucrarilor executate este una foarte ridicata ,la acest lucru contribuind si calificarea foarte inalta a personalului nostru.
Deasemenea calitatea pieselor si materialelor folosite in procesul de reparatie este una foarte buna , experienta noastra in alegerea producatorilor de piese interschimbabile fiind hotaratoare.


    Vopsitorie

Specialistii nostri isi desfasoara activitatea utilizand cele mai moderne metode de lucru (atat din punct de vedere tehnic, cat si economic si ecologic). Pregatirea pentru vopsire:

    » in spatii speciale, dotate cu filtre si instalatii de aspiratie
    » avem astfel grija pentru calitatea operatiei, caroseria fiind protejata fata de actiunea fullerului sau a altor impuritativopsitorie_camioane_ilfov_400_06

Vopsirea masinilor se face in interiorul a doua cabine de vopsit de ultima generatie cu control permanent al fluxului de aer si a temperaturii , vopseaua fiind uscata la temperature de 60- 80 grade.
Laboratorul propriu de vopsele , calitatea materialelor folosite precum si inalta calificare a specialistilor nostrii sunt atuuri care ne recomanda clientilor nostrii


    Electricitate si electronica auto

Inalta calificare a personalului nostru, dotarea cu echipamente de ultima generatie , soft upgradabil permanent , ne permit sa fim in permanenta in pas cu tehnologia si sa va oferim servicii de ce mai inalta calitate , cum ar fi :

    - diagnoza sistem electric-electronic
    - diagnoza sistem ABS-EBS
    - diagnoza sisteme de injectie
    - diagnoza si reparatii injectoare
    - diagnoza sisteme de management a motorului
    - diagnoza sisteme de climatizare
    - Sisteme GPS - vanzare ,instalare
    - Statii radio - vanzare ,instalare
    - Alarme auto - vanzare,instalare
    - Sisteme audio – vanzare si instalare
    - Sisteme de climatizare autovehicole comerciale
    - Sisteme de avertizare la parcare


    Tahografe

Tahograful este un aparat de control destinat a fi montat in autovehicul pentru indicarea si scrierea total automatizata a datelor referitoare la cursa autovehiculului precum si despre anumiti timpi de lucru ai conducatorilor auto.
Societatea noastra este autorizata de catre R.A.R si va sta la dispozitie cu servicii de vanzare si instalare a urmatoarelor tipuri de tahografe:

    VEERDER ROOT seriile 2400 si 8400
    ACTIA 028 , SMARTACH
    STONERIDGE SE 5000

Deasemenea va stam la dispozitie cu servicii de calibrare a urmatoarelor tipuri de tahografe :
TAHOGRAFE ANALOGICE :tahografdigitalautocare_400

    VEERDER ROOT 2400, 2800
    VDO KIENZLE : 1314,1318,1319,1324
    MECANICA FINA : CE 102
    MOTOMETER : EGK 100
    ACTIA :028

TAHOGRAFE DIGITALE :

    STONERIDGE : SE 5000
    VDO SIEMENS : 1381
    ACTIA : SMARTACH


    Limitatoare de viteza

Societatea noastra este autorizata de R.A.R sa efectueze lucrari:

    - de montaj si verificare a limitatoarelor de viteza marcile: STURDY, ROMATIC, ELSON TRUCK-CRUISE
    - verificarea vitezei setate ,pentru sistemele de limitare a vitezei integrate constructiv autovehiculelor.


    Geometrie roti camioane (aparatura laser JOSAN)

geometrie_roti_ilfov_400
   Reglajul geometriei rotilor este o operatiune extrem de importanta care trebuie efectuata periodic si mai ales in situatiile in care se inlocuiesc piese de la sistemul de directie, de la sistemul de amortizare sau la schimbarea anvelopelor.
   O geometrie a rotilor incorecta poate duce la accidente datorita instabilitatii masinii pe sosea sau poate produce pagube gen uzura prematura si neuniforma a anvelopelor. Aparatura noastra de provenienta JOSAN cu soft actualizat permanent si personalul specializat va sta la dispozitie pentru a evita orice neplaceri.


    Vulcanizare

Montarea anvelopelor. Seviciul de baza oferit cuprinde montarea/demontarea anvelopelor noi ,lucru asigurat cu personal tehnic specializat si cu utilaje ultramoderne.
Echilibrarea anvelopelor. Este un serviciu complementar montarii anvelopelor fiind indicat a fi executat tuturor anvelopelor indiferent de dispunerea pe axe sau de gradul de uzura.
Reparatii anvelope. Serviciu asigurat de personal tehnic specializat fiind de o mare importanta in siguranta circulatiei


    I.T.P camioane si autoturisme- R.A.R

Venind in completarea lucrarilor de service serviciul de inspectie tehnica periodica (ITP), se vrea a fi un plus de valoare in castigarea increderii clientilor nostrii.
Lucrarile de tip ITP se efectueaza in ambele locatii , de catre specialistii nostrii, pe standuri ultramoderne care permit efectuarea operatiilor prevazute de legislatie. Toate aceste tipuri de verificari se efectueaza sub asistenta si autorizarea Registrului Auto Roman
In eventualitatea constatarii unor defectiuni pe linia de ITP , acestea pot fi remediate de catre departamentul de service , urmand ca dupa aceea sa se reinspecteze autovehiculul si sa se acorde ITP-ul , castigul clientului fiind economia de timp si garantia lucrarilor efectuate.

 

TIMAS SRL comercializeaza piese pentru autocamioane.

Puteti comanda si online pe www.magazin.timas.ro

Click aici!

knorrbremse_romania_400