Alfa Star Service Camioane - Stație ITP - Geometrie Roți - Mecanică - Diagnoză Electrică - Tahografe Camioane

Service Camioane Timisoara Timis - Alfa Star Service Camioane - Stație ITP - Geometrie Roți - Mecanică - Diagnoză Electrică - Tahografe Camioane reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Alfa Star Service Camioane - Stație ITP - Geometrie Roți - Mecanică - Diagnoză Electrică - Tahografe Camioane - Service Camioane Timisoara.


  

   Alfa Star Service este rezultatul unei experiențe de peste 25 de ani în domeniul transportului. Timp de două decenii am asigurat excelența în ceea ce privește serviciile de transport naționale și internaționale de mărfuri și persoane. În tot acest timp, ne-am confruntat cu cele mai diverse probleme tehnice la mașinile din flota noastră, probleme pe care experiența ne-a învățat cum să le abordăm și să le prevenim pentru a oferi clienților noștri un serviciu de transport de calitate, sigur și, nu în ultimul rând, confortabil.

    Am colaborat cu o serie de service-uri specializate care ne-au oferit un suport prompt, dar, la un moment dat a intervenit nevoia de a gestiona problemele tehnice „in house” pentru o remediere mai rapidă a eventualelor probleme care ar fi putut să apară. În același timp, experiența în domeniul transporturilor, tot ceea ce am învățat de-a lungul celor 25 de ani, ne ajută să propunem clienților care apelează la service-ul nostru pachete de servicii personalizate, dar și o consultanță tehnică specializată, astfel încât vehiculele de transport marfă și persoane să aibă intervale de exploatare extinse între revizii și reparații.

    Un autocar, un autobuz sau un camion utilizat în regim intensiv este supus unei uzuri rapide dar, respectarea unor reguli personalizate de exploatare și mentenanță pot genera un impact important asupra rentabilității vehiculului. În transporturi rutiere, o mașină indisponibilă generează pierderi, așa că specialiștii noștri își pun expertiza în slujba clientului pentru a maximiza eficiența vehiculelor de transport.

 

Produse si servicii

    Electrica

Partea electrică este vitală pentru orice tip de autovehicul comercial, așa că întreținerea ei este esențială pentru ca mașina să circule în condiții depline de siguranță. Identificăm rapid orice problemă electrică și o remediem în cel mai scurt timp, astfel încât mașină să reintre în circuitul comercial.
Specialiștii noștri analizează problema, o prezintă clientului, propun soluții de remediere și estimează costurile. În cazul în care reparația impune înlocuirea piesei defecte, prin furnizorii noștri o vom avea disponibilă în cel mai scurt timp. După montaj se vor realiza teste amănunțite pentru a ne asigura că totul funcționează conform standardelor, înainte ca mașina să fie predată clientului.
Acoperim toată gama de operațiuni pentru partea electrică, de la diagnoză, până la intervenția rapidă pentru remedierea problemei, astfel încât vehiculul să poată fi exploatat într-o stare tehnică impecabilă.


    MecanicaService Camioane Timisoara

Indiferent de marca autovehiculului propunem servicii prompte de diagnoză pentru partea mecanică. În funcție de rezultatul diagnozei venim cu recomandări și soluții de remediere pentru problemele identificate, astfel încât mașina dumneavoastră să revină pe traseu în cel mai scurt timp. Acoperim toată gama de reparații pentru motoare, transmisii, suspensii, sisteme de frânare pentru vehiculele comerciale.
Intervenim prompt pentru toate tipurile de reparații mecanice. Începem cu identificarea problemei, iar în funcție de rezultat propunem înlocuirea sau recondiționare piesei afectate. Specialiștii noștri vin cu propuneri, estimări de costuri și estimări în ceea ce privește timpii de efectuare a reparațiilor. Avem parteneriate strânse cu o serie de distribuitori de piese, așa că, în cazul în care este nevoie de înlocuire, vom primi rapid piesa, indiferent de tipul vehiculului comercial. Prin livrarea rapidă a pieselor de care avem nevoie, se diminuează semnificativ timpul pe care mașina îl petrece în afara circuitului comercial.
Pentru o estimare rapidă a costurilor unei reparații mecanice, contactați-ne, sau folosiți formularul pentru programări online, iar specialistul responsabil cu marca vehiculului pe care îl dețineți vă va răspunde în cel mai scurt timp.

    Operațiunile mecanice pe care le acoperim sunt:

  • Diagnoză
  • Verificare sisteme de frânare
  • Verificarea compresiei pentru motoare
  • Reparații motoare și transmisii
  • Reparații la sistemul de direcție
  • Reparații la suspensii și sistemul de frânare
  • Revizii și reparații la sistemele de injecție


    Vulcanizare

Intervenim prompt pentru remedierea problemelor roțile autovehiculelor comerciale. Serviciile de vulcanizare pe care le punem la dispoziția clienților noștri includ gama completă de operațiuni specifice acestui domeniu de service.
Colaborăm cu furnizori de top de anvelope pentru vehicule comerciale, așa că, în cazul în care anvelopa uzată nu mai poate fi reparată, recomandăm achiziția unei noi pentru ca autovehiculul comercial să-și facă rutele în cele mai bune condiții de siguranță.
Mecanicii atelierului de vulcanizare dispun de aparatură de ultimă generație care le permite o viteză de reacție superioară, asigurând astfel un serviciu rapid clientului.

Service Camioane Timisoara
    ITP

Stația ITP din cadrul Alfa Star Service dispune de instrumente performanțe de evaluare a autovehiculului astfel încât, în momentul în care se acordă inspecția, clienții noștri pot fi siguri că mașinile lor sunt într-o stare tehnică impecabilă. În cadrul stației ITP, se fac și recomandări de reparații și intervenții în cazul în care parametrii tehnici ai automobilului nu se încadrează în norme.
Inspecția Tehnică Periodică este o operațiune impusă de lege care trebuie efectuată regulat pentru a determina dacă autovehiculul se încadrează în parametrii tehnici optimi pentru a putea circula în siguranță pe drumurile publice.
Am dotat stația ITP cu sisteme performante de evaluare, astfel încât măsurarea parametrilor autovehiculelor să fie măsurați în cel mai scurt timp, iar, în cazul în care totul este conform standardelor, vehiculul să-și poată continua activitatea în cadrul circuitului comercial.


    Verificare Tahograf

Am dezvoltat, în cadrul Alfa Star Service un atelier specializat în verificarea tahografelor analogice și digitale, astfel încât acestea să se încadreze în normele legale impuse la nivel național și internațional.
Ne bazăm pe instrumente performante care îi ajută pe specialiștii noștri să identifice și să remedieze orice problemă ar putea apărea în funcționarea corectă a tahografelor montate pe autovehiculele comerciale.
Datorită instrumentelor performanțe de care dispunem, timpii de realizare ai operațiunilor de verificare și recalibrare a tahografelor se diminuează semnificativ.


    Piese de schimb

Asigurăm piese de schimb pentru orice tip de autocamion, autocar sau autobuz. Am analizat cu atenția cerea pe acest segment și lucrăm cu un stoc propriu de piese care se defectează sau trebuie înlocuite mai frecvent. Astfel, o problemă comună poate fi rezolvată imediat în service-ul nostru.
În cazul în care este nevoie de piese speciale, colaborăm cu furnizori serioși care ne asigură o livrare rapidă a piese solicitate. Unul dintre atuurile noastre este rapiditatea, așa că ne străduim în permanență să dezvoltăm parteneriate cu furnizori care ne pot asigura cei mai buni timpi de livrare pentru o gamă cât mai largă de autocamioane, autocare și autobuze.


    Clima & Incalzitoare suplimentareService Camioane Timisoara

Sistemul de climatizare este un element de confort pentru șoferul profesionist, oferindu-i acesta confortul termic necesar pentru a-și exercita meseria în cele mai bune condiții. De aceea, service-ul nostru este dotat cu echipamente moderne de evaluare și identificare a problemei sistemului de climatizare, eventualele scurgeri de freon din rețea și repararea rapidă a problemei.
Pe lângă sistemele de climatizare din cabinele camioanelor de transport marfă, din autocare, autobuze și alte vehicule comerciale, revizuim, diagnosticăm și reparăm instalațiile de frig din remorci se semiremorci.
De asemenea, asigurăm și servicii de mentenanță a acestor instalații de climatizare prin operațiuni de curățare și spălare a circuitelor interioare. Este recomandat ca această operațiune să fie efectuată periodic, în funcție de recomandările producătorului. Igienizarea circuitului climatizării asigură în habitaclu un aer curat și sănătos, fără bacterii.
Este recomandată verificare sistemului de climatizare o dată la doi ani pentru a i se asigura funcționarea optimă. În cazul unui volum redus de freon, există riscul suprasolicitării compresorului și a defectării acestuia.


    Motoare si cutii de viteze    

    Diagnoza Completa si Parametrizari

 

    Putem efectua diagnoze electronice pentru toate tipurile de camioane, autocare si remorci/semiremorci.

 

Galerie foto