S.C. Vio Transgrup S.R.L.

Service Camioane Targoviste Dambovita - S.C. Vio Transgrup S.R.L. reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C. Vio Transgrup S.R.L. - Service Camioane Targoviste.


   Compania Vio Trans Grup a fost infiintata in anul 2000.

   Detine o flota de peste 100 de camioane de 20 t, agreate ADR si conforme conventiei CMR si TIR, fapt ce a permis o dezvoltare a serviciilor conexe transporturilor (mentenanta, service, etc.) care sa vina in intampinarea nevoilor de mobilitate ale beneficiarilor serviciilor noastre.

 

   Membra a UNTRR si IRU (Union International des TransportsRoutiers)  din anul 2001

   Certificata SR EN ISO 9001:2001 din anul 2007

  

Misiunea companiei

   Vio Trans Grup doreste sa ofere partenerilor sai de afaceri solutii de transport si service customizate, toate procesele din interiorul organizatiei noastre avand ca element fundamental-CLIENTUL, interesele acestora primand intotdeauna. 

 

capture2_400_01

 

Produse si servicii

   Fiind unic reprezentant Schmitz Cargobull în județul Dâmbovița, VIO TRANSGRUP dispune de un service specializat, având disponibilitate de intervenție mobilă rapidă 24/24. Personalul nostru specializat oferă servicii de: mecanică, electrică, tinichigerie, stație ITP, atelier mobil și spălătorie.

Mecanică
   Siguranța dumneavoastră este cea mai importantă, de aceea VIO TRANSGRUP a pregătit o întreagă echipă de specialiști pentru a asigura lucrări de reparații și întreținere la cele mai înalte standarde. Training-urile de specialitate la care a participat personalul nostru asigură profesionalismul de care aveți nevoie.
   Lucrări de întreţinere periodică şi reparaţii generale
   Întreţineri şi reparaţii complexe ale motoarelor, instalaţiilor de aer şi frânare, instalaţii electrice, axe de tracţiune, cutii de viteză, diferenţiale
   Identificarea rapidă a pieselor de schimb necesare lucrărilor de service
   Echiparea autovehiculelor la cererea clienţilor cu sisteme ADR3, PTO, aer condiţionat, încălzitoare de cabină
   Întreţinerea unor strânse legături de colaborare la nivel tehnic şi al distribuţiei cu producători de renume ca: WABCO, SAF, BPW, Mobil, Valvoline
   Service complet de roţi (montare, demontare, echilibrare, recanelare, vulcanizare)
   Geometrie roţi

Electrică
   Specialiștii noștri asigură operații avansate de diagnoză, parametrizare și reparații pentru sistemele electrice și electronice:
   Diagnoză sistem electric-electronic
   Diagnoză sistem frânare semiremorci ABS-EBS
   Montaje-reparaţii încălzitoare auxiliare precum şi echiparea autovehiculelor cu sisteme GPS de management al flotelor, etc
   Diagnosticarea rapidă a defectelor cu echipament de diagnoză pentru toate sistemele
   Diagnosticarea sistemelor electronice ECAS, EGAS, accelerație electronică, setarea turaţiilor prizei de putere precum şi investigarea sistemelor ABS şi EBS
   Diagnosticarea cu aparatură WABCO şi repararea remorcilor şi semiremorcilor echipate cu ABS şi EBS
   Verificare şi reparaţii sistem de iluminare

Tinichigerie
   Efectuăm reparații complexe de tinichigerie pentru vehicule comerciale și structuri de semiremorci (obloane, traverse, stâlpi, uși, bare anti bicicliști, bare protecție spate, etc).
   Specialiștii noștri își desfășoară activitatea utilizând cele mai moderne metode de lucru (atât din punct de vedere tehnic, cât și economic și ecologic).
   Pregătirea pentru vopsire se face în spații speciale, dotate cu filtre și instalații de aspirație.

Stație ITP
   Venind în completarea serviciilor efectuate de VIO TRANSGRUP, lucrările de tip ITP se realizează pe un stand modern de verificare a frânelor, a sistemului de direcție și a emisiilor de gaze. Linia pentru verificările tehnice anuale poate    detecta de asemenea și jocurile existente la sistemul de direcție precum și dereglările survenite la sistemul de iluminare.

Atelier mobil
   Pentru că știm că "timpul înseamnă bani", suntem alături de dumneavoastră pentru a vă asigura mobilitatea de care aveți nevoie, în cel mai scurt timp.
   Indiferent de tipul problemei pe care o întâmpinați când sunteți pe drum, VIO TRANSGRUP vă răspunde și se ocupa de reparația vehiculului dumneavoastră.

Spălătorie
   Deoarece la noi calitatea este importantă, curățenia și rigoarea înseamnă calitate. VIO TRANSGRUP vă oferă servicii de spălătorie profesionale pentru orice tip de autovehicul.


viotrans_1_400_01

Galerie foto