Montaj, Verificare Tahografe, Citire Carduri Scheia - S.C. Remarc Elisabet S.R.L.

Service Camioane Scheia Suceava - Montaj, Verificare Tahografe, Citire Carduri Scheia - S.C. Remarc Elisabet S.R.L. reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Montaj, Verificare Tahografe, Citire Carduri Scheia - S.C. Remarc Elisabet S.R.L. - Service Camioane Scheia.


   S.C. Remarc Elisabet S.R.L. este o societatea ce ofera solutii in domeniulMontaj, Verificare Tahografe, Citire Carduri Scheia tahografelor, limitatoarelor de viteza, sistemelor de masurare a combustibilului si a managementului flotelor de vehicule de transport marfa sau calatori. Societatea este autorizata RAR pentru efectuarea verificarilor periodice a tuturor tipurilor de tahografe si limitatoare de viteza existente pe piata.

   Serviciile noastre, in special ceea ce tine de domeniul tahografelor digitale (tehograf cu card), tahografelor analogice (tahograf cu diagrama) si tahografelor modulare (tahograf cu diagrama), au o acoperire nationala. 

   Tahograful este un aparat de control destinat a fi montat in autovehicul pentru indicarea si scrierea total automatizata a datelor referitoare la cursa autovehiculului precum si despre anumiti timpi de lucru ai conducatorilor auto.

   Pana la eliberarea cardurilor pentru soferi, acestia vor respecta urmatoarele conditii:

   - calibrarea tahografului digital (si activarea daca este necesara) la prima deplasare internationala, la tranzitarea primului stat unde sunt autorizate ateliere pentru aceasta si care detin cardurile de service;
   - prezentarea la cererea autoritatilor a rapoartelor imprimate zilnic, ziua respectiva si pentru cele 28 de zile precedente, precum si confirmarea oficiala a zilelor de concediu (daca este cazul in intervalul respectiv).
 
   Tipuri de tahograf:
 
   - ANALOGICE (mecanice) - sunt tahografe care folosesc ca si mecanism de transfer a informatiei de la cutia de viteza un sistem bazat pe cuplaje mecanice. Se gasesc pe autovehicule de productie a anilor 70- 80. Pe acest tip de tahograf nu se poate monta un sistem de limitare a vitezei, intrucat nu are posibilitatea de preluare a unui semnal impulsuri. Tipul de tahograf care se gaseste pe autovehicule este 1311.
 
   - ELECTRONICE - folosesc ca punte de transfer de la generator de semnal - impulsor - la tahograf, un cablu electric. Generatorul de informatie este un impulsor care genereaza impulsuri regulate catre traductorul placii de baza a aparatului tahograf. In functie de generatii, pana in 1984 s-au fabricat tahografe electronice cu inscriptionare a timpilor de lucru, standard sau automatic, de tipul 1314 avand acelasi design ca si tahograful mecanic. Cel mai utilizat si des intalnit tahograf este tahograful 1318 cu inscriptionare automata a timpilor de lucru. Alte tipuri de tahografe electronice sunt 1319, 1324. De asemenea permit preluarea unor semnale care pot fi utilizate pentru limitator de viteza, sistem de masurare combustibil, GPS, etc.

   - DIGITALE - citesc informatia din cutia de viteza sau din computerul de bord al autovehiculului si o transmit digital la tahograf. Pentru inregistrarea activitatii conducatorilor auto acestea folosesc carduri. Ca si suport de hartie foloseste imprimanta cu banda. Nu exista posibilitatea manipularii diagramei. Este un sistem complet, care se compune din trei componente: impulsor, tahograf digital si card. Datele nu mai sunt inscriptionate pe diagrama tahograf deja cunoscuta, ci sunt stocate pe un card cu chip si intr-o memorie de masa interna.
 
camioane_12_400

 

Produse si servicii

   S.C. Remarc Elisabet S.R.L.ofera urmatoarea gama de servicii:Montaj, Verificare Tahografe, Citire Carduri Scheia

   - Eliberare dovada de verificare pentru orice tip de tahograf, valabila 2 ani;

   - Verificare orice tip de tahograf si limitator de viteza;

   - Calibrare tahografe;

   - Montare si comercializare tahografe digitale;

   - Montare si comercializare limitatoare de viteza;

   - Descarcarea si interpretarea datelor din cartela soferului si din tahograful digital;

   - Instruire privind utilizarea tahografului digital;

   - Montare placute reflectorizante si banda reflectorizanta;

   - Vanzari de diagrame si accesorii tahografe;

   - Vanzari de role hartie pentru tahografe digitale;Montaj, Verificare Tahografe, Citire Carduri Scheia

   - Sisteme de masurare combustibil, se poate instala pe toate tipurile de autocamioane si utilaje, sistem ce contorizeaza consumul de combustibil;

   - Montare si comercializare statii radio;

   - Montare si comercializare sisteme de masurare a combustibilului;

   - Comercializare lazi frigorifice, racitoare stationare, incalzitoare de cabina Webasto si Eberspacher;

   - Accesorii camioane (piese schimb, frigidere etc.);

   - Descarcari carduri, tahografe digitale.

Galerie foto