ATM Truck Service SRL

Service Camioane Pielesti Dolj - ATM Truck Service SRL reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre ATM Truck Service SRL - Service Camioane Pielesti.


    In service-ul nostru sunteti intampinat de o echipa de profesionisti in domeniu, care dispune de tehnologie de ultima generatie si capacitatea de a efectua intotdeauna lucrari la cele mai inalte standarde de calitate. Service Camioane Pielesti, Service Camioane DoljProfesionalismul echipelor de service este dobandit atat prin specializari tehnice obligatorii in tara si in strainatate cat si prin importanta experienta acumulata intr-o companie cu traditie. Atelierele beneficiaza de toate dotarile necesare furnizarii unor servicii de inalta calitate la toate nivelele.

    Misiunea noastra este de a oferi servicii de cea mai buna calitate si sa avem la final un client incantat.

    Obiectivul nostru principal este cresterea satisfactiei colaboratorilor prin servicii de calitate.

    Activitatea noastra se desfasoara dupa un plan de lucru optimizat si transparent, iar prin Sistemul de Management al Calitatii erorile sunt tinute sub control si reduse in mod continuu.

Produse si servicii

Service Camioane Pielesti, Service Camioane Dolj

- Diagnosticare electronica cu echipament si personal autorizat de catre WABCO Austria GesmbH pentru:
Sisteme ABS, EBS, ECAS si ELM pentru autovehicule tragatoare si tractate

- Diagnosticare electronica cu echipament si personal calificat pentru: Gama Euro And Stralis, Electronic Systems, EBS, Additional Heating, Multiplex, IT 2000 Diagnosys pentru Daily S 2000, Eurocargo Tector, Cursor.
Sisteme electrice si electronice pentru toata gama IVECO.

- Intretinere si reparatii sisteme electrice si electronice

- Intretinere si reparatii sisteme WEBASTO

- Transport pe platforma dotata cu troliu actionat mecanic si troliu actionat electric, pentru turisme si autovehicule mici pana la 1800kg, greutate proprie. Dimensiuni de incarcare: L: 3.8/ l: 1.78m.

Galerie foto