Auto Mall Service S.R.L.

Service Camioane Medias Sibiu - Auto Mall Service S.R.L. reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Auto Mall Service S.R.L. - Service Camioane Medias.


 

    Conceptul 12249814_1012742122118627_8596040762121775629_n_400_01acestui service a fost dezvoltat urmarind dorinta clientului de a se adresa unui service specializat, care sa ofere o gama variata de servicii si produse si sa detina o competenta tehnica ridicata pentru diagnoza, reparatia si intretinerea autovehiculelor. Specialistii nostri, rezolva toate problemele autoutilitarei dumneavostra.
    Misiunea noastra este sa fim recunoscuti de clienti drept un partener de incredere in furnizarea de servicii de intretinere si reparatii.
    Procesul de reparatie sau de intretinere a fiecarui autovehicul este supravegheat cu atentie, operatiunile fiind executate in conformitate cu indicatiile din manualele de reparatii ale producatorilor. Acordam o mare atentie controalelor interfazice si celui final al operatiilor executate, astfel incat sa avem certitudinea remedierii tuturor defectiunilor si sa asiguram siguranta in exploatarea ulterioara a autoutilitarelor.

 

Produse si servicii

   Service autorizat RARreparatii_tir_2_01

   Service mecanica

 • lucrari de intretinere periodice si reparatii generale
 • intretineri si reparatii complexe ale motoarelor, instalatiilor de aer si franare, axe punti, cutii de viteze, diferentiale
 • identificarea rapida a pieselor de schimb originale sau aftermarket necesare lucrarilor de service prin utilizarea sistemelor informatice, in functie de seria de sasiu a unitatilor
 • echiparea autovehiculelor cu incalzitoare auxiliare
 • service complet de roti (montare, demontare, echilibrare, recanelare, vulcanizare)


   Service electrice

 • diagnoza computerizata a sistemelor electrice-electronice pentru toate marcile de camioane, remorci-semiremorci
 • diagnoza sistem franare semiremorci ABS-EBS, Wabco si Knorr-Bremse
 • montaje-reparatii incalzitoare auxiliare Webasto, Eberspacher, precum si echiparea autovehiculelor cu  tahografeService Camioane Sura Mica
 • service sistem climatizare pentru toate marcile de camioane, inlocuit agent frigorific, compresoare, radiatoare, conducte.


   Diagnoza computerizata

 • diagnosticarea sistemelor electronice pentru toate marcile de camioane utilizand echipamente TEXA si BOSCH
 • lucrari de tip I.T.P. si verificari sisteme franare, directie si suspenie – utilizand standuri agreate R.A.R.
 • diagnosticarea sistemelor ABS-EBS cu aparatura WABCO si Knorr Bremse pentru toate marcile de remorci si semiremorci

 

   Statia ITP din cadru societatii noastre realizeaza inspectii tehnice rar_02

periodice pentru categoriile II si III de autovehicule incluzand :

 • Categoria II (Vehicule cu masa sub 3.5 tone)
 • Categoria III (Vehicule cu masa peste 3.5 tone)


   Documente necesare :

   Cartea de identitate a autovehiculului (in original). In cazul in care autovehiculul este in leasing se admite copia cartii de identitate cu stampila in original.

   Certificatul de inmatriculare al autovehiculului.

   Asigurarea obligatorie a autovehiculului, valabila la data inspectiei.

 12_400_01

   Tinichigerie si vopsitorie

   Toate reparatiile ce au ca obiect structura metalica a masinii, se desfasoara intr-un spatiu separat. Principalul atu al acestei activitati il constituie personalul inalt calificat, fapt ce ne permite repararea dupa accidente a tuturor marcilor de autocamioane si utilitare.
Foarte important: reparam structuri de semiremorci (obloane, traverse, stalpi, usi, bare antibiciclisti, bare protectie spate, etc).

   La vopsitorie specialistii nostri isi desfasoara activitatea utilizand cele mai moderne metode de lucru (atat din punct de vedere tehnic, cat si economic si ecologic).

 

   Vulcanizare

   Intervenim prompt pentru remedierea problemelor roțile autovehiculelor comerciale. Serviciile de vulcanizare pe care le punem la dispoziția clienților noștri includ gama completă de operațiuni specifice acestui domeniu de service.
vulcanizare_camioane_4_400
   Colaborăm cu furnizori de top de anvelope pentru vehicule comerciale, așa că, în cazul în care anvelopa uzată nu mai poate fi reparată, recomandăm achiziția unei noi pentru ca autovehiculul comercial să-și facă rutele în cele mai bune condiții de siguranță.
Mecanicii atelierului de vulcanizare dispun de aparatură de ultimă generație care le permite o viteză de reacție superioară, asigurând astfel un serviciu rapid clientului.

 

 

     Verificare tahografe si limitatoare de viteza

 

   Am dezvoltat, în cadrul Automall Service S.R.L. un atelier specializat în verificarea tahografelor analogice și digitale, astfel încât acestea să se încadreze în normele legale impuse la nivel național și internațional.tahografd.o.o9_400
   Ne bazăm pe instrumente performante care îi ajută pe specialiștii noștri să identifice și să remedieze orice problemă ar putea apărea în funcționarea corectă a tahografelor montate pe autovehiculele comerciale.
   Datorită instrumentelor performanțe de care dispunem, timpii de realizare ai operațiunilor de verificare și recalibrare a tahografel
or se diminuează semnificativ.Pe langa tahografe ne ocupam de asemenea de verificarea si intretinerea limitatoarelor de viteza.

 

   Automall Service S.R.L. ofera servicii de reparatii auto prin decontari directe cu societatile de asigurari pentru daune auto din accident pe RCA sau CASCO.

 taho_21_400

 

oferte speciale

Auto Mall Service S.R.L. comercializeaza la preturi avantajoase o gama variata de piese auto pentru camioane,autobuze si turisme.

Pentru oferta de piese schimb ne puteti contacta la nr.de telefon 0724322695 sau pe adresa de email comenzi@automallservice.ro 

Galerie foto