ATM Truck Service S.R.L.

Service Camioane Craiova Dolj - ATM Truck Service S.R.L. reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre ATM Truck Service S.R.L. - Service Camioane Craiova.


ATM Truck Service S.R.L. - Service Camioane

0727 398 910

0721 206 070

 

   In service-ul nostru sunteti intampinat de o echipa de profesionisti in domeniu, care dispune de tehnologie de ultima generatie si capacitatea de a efectua intotdeauna lucrari la cele mai inalte standarde de calitate.Profesionalismul echipelor de service este dobandit atat prin specializari tehnice obligatorii in tara si in strainatate cat si prin importanta experienta acumulata intr-o companie cu traditie. Atelierele beneficiaza de toate dotarile necesare furnizarii unor servicii de inalta calitate la toate nivelele.

    Misiunea noastra este de a oferi servicii de cea mai buna calitate si sa avem la final un client incantat.

    Obiectivul nostru principal este cresterea satisfactiei colaboratorilor prin servicii de calitate.

    Activitatea noastra se desfasoara dupa un plan de lucru optimizat si transparent, iar prin Sistemul de Management al Calitatii erorile sunt tinute sub control si reduse in mod continuu.

 

ATM Truck Service S.R.L.

Produse si servicii

   Servicii oferite de ATM Truck Service S.R.L. :ATM Truck Service S.R.L.

   - Deplasare atelier mobil la sediul clientului sau la cererea acestuia in diferite locatii intern si international cu urmatoarele dotari: generator electric, sudura electrica si autogen, robot pornire, aer comprimat, reparatii pe loc la electromotoare si alternatoare, remedieri cabluri electrice;

   - Diagnosticare electronica cu echipament si personal autorizat de catre WABCO Austria GesmbH pentru:
Sisteme ABS, EBS, ECAS si ELM pentru autovehicule tragatoare si tractate;

- Diagnosticare electronica cu echipament si personal calificat pentru: Gama Euro And Stralis, Electronic Systems, EBS, Additional Heating, Multiplex, IT 2000 Diagnosys pentru Daily S 2000, Eurocargo Tector, Cursor;

   - Sisteme electrice si electronice pentru toata gama IVECO;

   - Intretinere si reparatii sisteme electrice si electronice;

   - Transport pe platforma dotata cu troliu actionat mecanic si troliu actionat electric, pentru turisme si autovehicule mici pana la 1800kg, greutate proprie. Dimensiuni de incarcare: L: 3.8/ l: 1.78m.

 

ATM Truck Service S.R.L.

 

Galerie foto