TAHOTEST S.R.L. - Tahografe BORS - BIHOR - ORADEA

Service Camioane Bors Bihor - TAHOTEST S.R.L. - Tahografe BORS - BIHOR - ORADEA reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre TAHOTEST S.R.L. - Tahografe BORS - BIHOR - ORADEA - Service Camioane Bors.


Tachographs, tachografen, tachográfok, tachografy, tachygraphes

Verificari, montaje, reparatii tahografe digitale si analogice

Descarcari tahografe si carduri

Incalzitoare Webasto si Eberspacher

0766-741-389

tahotestoradea@gmail.com

 

   S.C. TAHOTEST S.R.L., avizat RAR - STATIA TLV - BH 024, se ocupa de verificarea, montarea tahografelor digitale si analogice,  descarcari de tahografe si de carduri conducator auto, reparatii incalzitoare Webasto, Eberspacher. S.C. TAHOTEST S.R.L. este situata pe Soseaua BORSULUI, lateral de Reprezentanta PEUGEOT, in localitatea SANTION nr. 343 B, la iesirea din ROMANIA spre UNGARIA, la 3 km de VAMA BORS.

GPS: 47.0990437 21.842398 

  

Când trebuie descărcate datele din tahograf, cardul șoferului ?

     Datele din tahograful digital trebuie descărcate o dată la trei luni. Datele de pe cardul şoferului trebuie descărcate la fiecare 28 de zile. Conform prevederilor legale, datele din ambele suporturi trebuie păstrate pentru o perioadă de minim un an, pentru eventualele controale ale autorităţiilor competente.

      Autoritatea de control solicită fişierele cu extensia *.ddd și nu este interesată de modul de obținere. Așadar, din acest punct de vedere, soluția comercială sau informatică nu este limitată. Fişierele de date tahograf au imprimată o semnătură digitală din partea tahografului iar eventualele alterări ale datelor sunt detectate.

      Memoria cardului şoferului sau memoria tahografului nu pot fi şterse. Datele sunt înregistrate cu o procedură specială de către tahograf. Când se înregistrează o nouă activate, activitatea mai veche disponibilă este rescrisă.

 

incalzitoare_vama_bors_400

incalzitoare_bors_400

Produse si servicii

   S.C. TAHOTEST S.R.L. dispun de cei mai buni specialisti in domeniul tahografelor digitale, tahografelor analogice si limitatoarelor de viteza.
   - Statie TLV autorizata R.A.R. (Tahografe si limitatoare de viteza) – comercializare, montare si verificari.
   - Service incalzitoare stationare „sirocou” – comercializare, reparatii, diagnoza, piese de schimb Webasto si Eberspacher;

 Comercializam tahografe Stoneridge SE5000 de ultima generatie v7.6 care au incorporata regula de 1 minut, regula de 3 minute.

 

 

 In curand  - Incarcare clima auto

 

Galerie foto