Vulcanizare Camioane Blaj Vulcanizarea Auto Blaj - AUTO ALI SERVICE

Service Camioane Blaj Alba - Vulcanizare Camioane Blaj Vulcanizarea Auto Blaj - AUTO ALI SERVICE reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Vulcanizare Camioane Blaj Vulcanizarea Auto Blaj - AUTO ALI SERVICE - Service Camioane Blaj.


Singurii pe o raza de 40 Km de Medias si 40 Km spre Alba Iulia care repara si ofera servicii de vulcanizare pentru camioane, utilaje industriale si agricole.service_vulcanizare_mobila_4_400

  • Reparatii anvelope
  • Reparatii jante
  • Echilibrat roti
  • Indreptat jante
  • Montat jante
  • Montat anvelope
  • Presiune aer-azot
  • Comercializare anvelope noi / SH

Produse si servicii

Va asteptam la sediul nostru pentru servicii complete de vulcanizare in speranta ca vom fi solutia cea mai buna pentru dumneavoastra.

   Vulcanizarea Auto Blaj - AUTO ALI SERVICE - Administrata de Cioanca Ioan Alin a fost infiintata in anul 2004, fiind una dintre cele mai vechi si consolidate firme din domeniul Vulcanizari auto. In tot acest timp compania noastra a creat parteneriate cu cele mai prestigioase companii de pe piata, pentru a asigura calitatea exceptionala a produselor si serviciilor oferite clientilor nostrii. AUTO ALI SERVICE se adreseaza tuturor posesorilor de autoturisme, camioane si utilaje.
7754
     Anvelopele trebuie  sa fie verificate periodic  pentru a nu lasa trecută cu vederea vreo defecţiune care ar putea avea consecinte serioase în cazul continuării utilizarii şi pentru a prelungi durata de viaţa a anvelopelor dumneavoastra, obtinand o reducere a costurilor necesare cumpararii unor anvelope noi.

    Alegerea unei anvelope trebuie facuta  în conformitate cu echiparea impusa de constructor sau de  organismele oficiale.Orice altă modificare trebui făcuta împreuna cu un specialist în domeniu care  va putea sa va ofere informaţii corecte, competente si corecte pentru ca dumneavoastra să circulati în siguranţa, respectând cadrul legal şi utilizand maxim vehiculul pe care il gestionaţi.

      Durata de utilizare a anvelopelor variaza in functie de vehicul  şi este foarte greu de estimat, deoarece în compoziţia pneurilor sunt diferite materiale care reacţioneaza diferit la diversii stimuli externi şi care se comportă de asemenea diferit, în funcţie de condiţiile de exploatare (sarcina, presiune, viteza si întreţinere).