Montaj Verificari Service Tahografe - Statie ITP Auto si Camioane Urziceni - Geometrie Camioane - AMD Autobad SRL

Service Camioane Urziceni Ialomita - Montaj Verificari Service Tahografe - Statie ITP Auto si Camioane Urziceni - Geometrie Camioane - AMD Autobad SRL reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Montaj Verificari Service Tahografe - Statie ITP Auto si Camioane Urziceni - Geometrie Camioane - AMD Autobad SRL - Service Camioane Urziceni.


Montaj / Verificare Tahografe

Limitatoare de viteza

Citire carduri

Service auto multimarca

Statie ITP Auto si Camioane (II si III)

Geometrie Camion - TIR

0765.271.692

    In service-ul nostru sunteti intampinat de o echipa de profesionisti in domeniu, care dispune de tehnologie de ultima generatie si capacitatea de a efectua intotdeauna lucrari la cele mai inalte standarde de calitate. Service Camioane Pielesti, Service Camioane DoljProfesionalismul echipelor de service este dobandit atat prin specializari tehnice obligatorii in tara si in strainatate cat si prin importanta experienta acumulata intr-o companie cu traditie. Atelierele beneficiaza de toate dotarile necesare furnizarii unor servicii de inalta calitate la toate nivelele.

    Misiunea noastra este de a oferi servicii de cea mai buna calitate si sa avem la final un client incantat.

    Obiectivul nostru principal este cresterea satisfactiei colaboratorilor prin servicii de calitate.

    Activitatea noastra se desfasoara dupa un plan de lucru optimizat si transparent, iar prin Sistemul de Management al Calitatii erorile sunt tinute sub control si reduse in mod continuu.

 taho_23_400_01

Produse si servicii

  • Verificare tahografe si limitatoare de vitezatahografd.o.o9_400

   Am dezvoltat, în cadrul AMD Autobad SRL un atelier specializat în verificarea tahografelor analogice și digitale, astfel încât acestea să se încadreze în normele legale impuse la nivel național și internațional.
   Ne bazăm pe instrumente performante care îi ajută pe specialiștii noștri să identifice și să remedieze orice problemă ar putea apărea în funcționarea corectă a tahografelor montate pe autovehiculele comerciale.
   Datorită instrumentelor performanțe de care dispunem, timpii de realizare ai operațiunilor de verificare și recalibrare a tahografelor se diminuează semnificativ.Pe langa tahografe ne ocupam de asemenea de verificarea si intretinerea limitatoarelor de viteza.

 

  • Service auoturismew6_400

   Indiferent de marca autovehiculului propunem servicii prompte de diagnoză pentru partea mecanică. În funcție de rezultatul diagnozei venim cu recomandări și soluții de remediere pentru problemele identificate, astfel încât mașina dumneavoastră să revină pe traseu în cel mai scurt timp. Acoperim toată gama de reparații pentru motoare, transmisii, suspensii, sisteme de frânare pentru vehiculele comerciale.
   Intervenim prompt pentru toate tipurile de reparații mecanice. Începem cu identificarea problemei, iar în funcție de rezultat propunem înlocuirea sau recondiționare piesei afectate. Specialiștii noștri vin cu propuneri, estimări de costuri și estimări în ceea ce privește timpii de efectuare a reparațiilor. Avem parteneriate strânse cu o serie de distribuitori de piese, așa că, în cazul în care este nevoie de înlocuire, vom primi rapid piesa, indiferent de tipul vehiculului comercial. Prin livrarea rapidă a pieselor de care avem nevoie, se diminuează semnificativ timpul pe care mașina îl petrece în afara circuitului comercial.
   Pentru o estimare rapidă a costurilor unei reparații mecanice, contactați-ne, sau folosiți formularul pentru programări online, iar specialistul responsabil cu marca vehiculului pe care îl dețineți vă va răspunde în cel mai scurt timp.

 

  • ITP categoriile II si IIIdiagnoza_auto_400

   Stația ITP din cadrul nostru dispune de instrumente performanțe de evaluare a autovehiculului astfel încât, în momentul în care se acordă inspecția, clienții noștri pot fi siguri că mașinile lor sunt într-o stare tehnică impecabilă. În cadrul stației ITP, se fac și recomandări de reparații și intervenții în cazul în care parametrii tehnici ai automobilului nu se încadrează în norme.
   Inspecția Tehnică Periodică este o operațiune impusă de lege care trebuie efectuată regulat pentru a determina dacă autovehiculul se încadrează în parametrii tehnici optimi pentru a putea circula în siguranță pe drumurile publice.
   Am dotat stația ITP cu sisteme performante de evaluare, astfel încât măsurarea parametrilor autovehiculelor să fie măsurați în cel mai scurt timp, iar, în cazul în care totul este conform standardelor, vehiculul să-și poată continua activitatea în cadrul circuitului comercial.

   Categoria:II (vehicule cu masa sub 3,5 tone)itp_logo

    Interdicţii: Autovehicule echipate cu tractiune integrala permanenta;
    Limitări: Distanta minima între fetele interioare ale anvelopelor dmin=0.98 m;
    Observaţii: Nu se efectueaza verificari ale eficacitatii sistemului de frânare al vehiculelor prin probe functionale în parcurs.

   Categoria:III (vehicule cu masa peste 3,5 tone)

    Observaţii: Nu se efectueaza verificari ale eficacitatii sistemului de frânare al vehiculelor prin probe functionale în parcurs.

   Documentele necesare efectuarii inspectiei tehnice periodice sunt:

    Certificat de inmatriculare al autovehiculului (talon) - original, sau dupã caz, autorizatia provizorie de circulatie;
    Buletinul de identitate al conducatorului auto - original;
    Cartea de identitate a autovehiculului (CIV) - original;
    Polita R.C.A. (Asigurare de Raspundere Civila Auto) valabila la data inspectiei - original.

   Intervalul la care este obligatorie efectuarea inspectiei tehnice periodice:


    - Autovehicule destinate transportului de persoane care au, in afara locului conducatorului, mai mult de 8 locuri pe scaune - la 6 luni;
    - Autovehicule destinate transportului de persoane care au, in afara locului conducatorului, cel mult 8 locuri pe scaune - la 2 ani;
    - Autovehicule utilizate pentru transportul de persoane in regim de taxi, în regim de inchiriere ºi pentru invãtarea conducerii auto - la 6 luni, si autovehicule speciale ambulanta - la un an;
    - Motociclete , mopeduri , atv - 2 ani.

 

   Geometrie camioanegeometrie_camioan_urziceni_400

Fiind autorizata R.A.R., unitatea noastra dispune de utilajele necesare efectuarii serviciilor de vulcanizare, dar si de atelier de geometrie autocamioane, echilibrat roti, montat jante.

  • Echilibrat roti
  • Indreptat jante
  • Montat jante
  • Montat anvelope
  • Presiune aer-azot

 

 

 

 Programul nostru este:

Luni-Vineri: 08:00-18:00

 

camioane_5_400_04

Galerie foto