SC Alicomtex SRL

Service Camioane Turceni Gorj - SC Alicomtex SRL reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC Alicomtex SRL - Service Camioane Turceni.


    Misiunea noastra este sa fim recunoscuti de clientii nostri drept un partener deService Camioane Targu Jiu incredere in furnizarea de servicii de intretinere si reparatii pentru autoturisme. Satisfacerea cerintelor si depasirea asteptarilor clientilor sai reprezinta obiectivul primordial al companiei.
    Procesul de reparatie sau de intretinere a fiecarui autoturism este supravegheat cu atentie, operatiunile fiind executate in conformitate cu indicatiile din manualele de reparatii ale producatorilor. Acordam o mare atentie controalelor interfazice si celui final al operatiilor executate, astfel incat sa avem certitudinea remedierii tuturor defectiunilor si sa asiguram siguranta in exploatarea ulterioara a autoturismelor.
    Numai prin investirea in cele mai noi tehnologii, adaptarea la cerintele pietii si integrarea activitatilor in structura organizationala, putem oferi noi perspective si solutii clientilor nostri.
    Bazandu-ne pe o strategie a ideilor si actiunilor flexibile, menite sa asigure o dezvoltare continua spre beneficiul investitorilor, partenerilor, clientilor si angajatilor, acest service auto este aliniat la standardele internationale de calitate.

Pentru programari si service mobil  ne gasiti la: 

0724 39 87 67
0720 20 25 24

Produse si servicii

Service mecanica

- lucrari de intretinere periodice si reparatii generaleService Camioane Targu Jiu
- intretineri si reparatii complexe ale motoarelor, instalatiilor de aer si franare, axe - punti, cutii de viteze, diferentiale
- identificarea rapida a pieselor de schimb originale sau aftermarket necesare lucrarilor de service prin utilizarea sistemelor informatice, in functie de seria de sasiu a unitatilor
- serviciu de service 24 de ore din 24 – Mobile24

- service complet de roti (montare, demontare, echilibrare, recanelare, vulcanizare)


Service electrice

- diagnoza computerizata a sistemelor electrice-electronice pentru toate marcile de camioane cu tester original MAN si MERCEDES, precum si tester multimarxa TEXA
- diagnoza sistem franare semiremorci ABS-EBS, Wabco si Knorr-Bremse
- service sitem climatizare pentru toate marcile de camioane, inlocuit agent frigorific, compresoare, radiatoare, conducte.


Diagnoza computerizataService Camioane Targu Jiu

- diagnosticarea sistemelor electronice pentru toate marcile de camioane utilizand tester original MAN si MERCEDES, precum si tester multimarxa TEXA
- lucrari de tip I.T.P. si verificari sisteme franare, directie si suspenie – utilizand standuri agreate R.A.R.


Service remorci si semiremorci

- verificare si reparatii sistem franare ABS-EBS
- verificare si reparatii sistem de iluminare
- reparatii suspensii

Galerie foto