Verificare Service Tahografe S.C. Diadoh S.E. S.R.L.

Service Camioane Sighetu Marmatiei Maramures - Verificare Service Tahografe S.C. Diadoh S.E. S.R.L. reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Verificare Service Tahografe S.C. Diadoh S.E. S.R.L. - Service Camioane Sighetu Marmatiei.


   Societatea noastra are ca obiect de activitate efectuarea lucrarilor de tip ITP si montajul/verificarea periodica Verificare Service Tahografe Maramuresa tahografelor si limitatoarelor de viteza. Societatea este autorizata de catre REGISTRUL AUTO ROMAN. 

   Va oferim produse si servicii de calitate sau consultanta in tot ceea ce tine de tahografe analogice, tahografe digitale, limitatoare de viteza, statii radio CB, incalzitoare stationare Webasto si Eberspacher, sisteme de localizare si masurare a consumului de combustibil prin GPS si GPRS. 

 Service-ul nostru va sta la dispozitie cu servicii de montaj, verificare, calibrare a urmatoarelor tipuri de tahografe:

   Tahografe analogice

   Un tahograf analogic inregistreaza datele necesare despre activitatea soferului si autovehicolului pe diagrama de hartie. Tahograful analogic inregistreaza diferiti parametri, precum kilometrii parcursi, viteza de circulatie sau timpii de stationare pe parcursul unei perioade de 24 de ore, dupa care se introduce o noua diagrama.

   Tahografe digitale

   Tahograful digital are capacitate de inmagazinare a informatiei necesare in ce privesc parametrii de drum (viteza de circulatie, timpi de odihna, etc.) pe suport magnetic. Echiparea cu tahografe digitale presupune si existenta unor carduri magnetice pentru utilizatori, carduri pe care se inmagazineaza deasemenea date despre activitatea conducatorilor auto si a vehicolelor. Conform normelor europene in momentul actual tahografele de generatie noua folosesc doua surse de semnal pentru inregistrarea dateleor necesare.

   Tahografele trebuie verificate periodic la maximum 2 ani, verificarea se face de societatile autorizate si monitorizate de RAR.

   Pentru a obtine mai multe detalii despre serviciile oferite precum si pentru obtinerea unui pret personalizat in functie de nevoile dumneavoastra, va rugam sa ne contactati folosind numerele de telefon afisate!

 

Produse si servicii

TAHOGRAFE

 

S.C. Diadoh S.E. S.R.L. va ofera urmatoarele servicii de verificare a tahografelor si limitatoarelor de viteza fiind autorizata de Registrul Auto Roman:

   - verificari periodice tahografe si limitatoare de viteza;
Verificare Service Tahografe Maramures
   - vanzari de diagrame si accesorii tahograf la cele mai bune preturi;
   - role termosensibile pentru tahografe digitale; 
   - banda reflectorizanta de culoare alba si galbena.

 

ITP

 

    Categoria:II(vehicule cu masa sub 3,5 tone)
   Observaţii: Nu se efectueaza verificari ale eficacitatii sistemului de frânare al autovehiculelor prin probe functionale în parcurs
    
    Categoria:III(vehicule cu masa peste 3,5 tone)
   Observaţii: Nu se efectueaza verificari ale eficacitatii sistemului de frânare al autovehiculelor prin probe functionale în parcursDocumentele necesare efectuarii inspectiei tehnice periodice sunt:

    Certificat de inmatriculare al autovehiculului (talon) - original, sau dupã caz, autorizatia provizorie de circulatie;
    Buletinul de identitate al conducatorului auto - original;
    Cartea de identitate a autovehiculului (CIV)- original;
    Polita R.C.A. (Asigurare de Raspundere Civila Auto) valabila la data inspectiei -original

   itp_albastru_400

         Tarife

  • Autoturisme 115 RON
  • Microbuze si autoutilitare cu masa sub 3.5 T 140 RON
  • Autobuze si autovehicule cu masa peste 3.5 T 210 RON
  • Tractoare rutiere 170 RON
  • Remorci, semiremorci  cu masa sub 3.5 T si rulote fara sistem de franare  90 RON
  • Remorci, semiremorci cu masa peste 3.5 T si rulote cu sistem de franare 190 RON
  • Remorci fara sistem de franare 80 RON
  • Autoturisme TAXI 90 RON

Galerie foto