PANNON TAHOGRAFE REGHIN

Service Camioane Reghin Mures - PANNON TAHOGRAFE REGHIN reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre PANNON TAHOGRAFE REGHIN - Service Camioane Reghin.


 

 

Tahografe Reghin

 

Societatea este autorizata R.A.R. si va sta la dispozitie cu servicii de vanzare, instalare si verificare a tahografelor, statiilor radio, limitatoarelor de viteza, incalzitoarelor stationare si a sistemelor de climatizare.

   Pentru a obtine mai multe detalii despre serviciile oferite precum si pentru obtinerea unui pret personalizat in functie de necesitatile dumneavoastra, va rugam sa ne contactati folosind numerele de telefon afisate!
 

Mihaly Laszlo: 0749.291.773

 
 
 
    Avand un nivel inalt de instruire, echipa este pregatita sa va ofere asistenta la un nivel tehnic european.
    Bazandu-ne pe o strategie a ideilor si actiunilor flexibile, menite sa asigure o dezvoltare continua spre beneficiul investitorilor, partenerilor, clientilor si angajatilor, acesta unitate este aliniata la standardele internationale de calitate.
 
PUNCTE DE LUCRU:
REGHIN - Strada Livezilor, nr. 2
TARGU MURES - Strada Budiului, nr. 101
(in curtea Autogãrii T.A.M. la turnul de apã)

Produse si servicii

S.C. PANNON IMP EXP S.R.L. va sta la dispozitie cu urmatoarea gama de servicii:
   - Montare tahografe;
   - Montare limitatoare de viteza;
   - Verificari periodice tahografe si limitatoare de viteza;
   - Vanzari de diagrame si accesorii tahograf la cele mai bune preturi;
   - Role termosensibile pentru tahografe digitale;
   - Incalzitoare de cabina;
   - Reparatii incalzitoare, piese de schimb si accesorii;
   - Sisteme de masurare combustibil (se poate instala pe toate tipurile de autocamioane si utilaje, sistem ce contorizeaza consumul de combustibil);
   - Statii radio;
   - Antene pentru statii de 300, 500 W diverse modele;
   - Amplificatoare pentru statii AFU PA de 25 si 150 W;
   - Accesorii diverse;
   - Descarcari carduri.
 

taho_11_400

 

CURATARE FILTRE DE PARTICULE

   Pe langa optiunile de service pe care le oferim la punctul de lucru din Targu Mures (Strada Budiului, nr. 101/ in curtea Autogãrii T.A.M. la turnul de apã), am introdus un nou serviciu. Este vorba despre serviciul de curatare al filtrelor de particule. Avand ca scop principal asigurarea unor servicii de calitate clientilor pe care ii deservim, utilizam echipamente si aparatura de ultima generatie. Acest lucru este valabil si pentru acest nou serviciu introdus. curatate_filtru_particule_targu_mures
   Filtrul de particule Diesel (DPF) se regaseste doar in arhitectura automobilelor care folosesc combustibil Diesel si reprezinta o componenta de siguranta, avand functia de a curata gazele evacuate de catre motor in urma procesului tehnologic pe baza caruia se asigura functionarea corecta a motoarelor Diesel. Datorita cantitatii ridicate de particule daunatoare, filtrele de particule Diesel pot provoca daune privind performantele automobilului. In categoria de particule daunatoare se regasesc funingine nocive.
   In momentul trecerii prin filtru de particule, funinginele sunt oprite si stocate. Astfel, dupa o anumita perioada, depinzand de mai multi factori, precum calitatea combustibilului, aceste filtre de particule intalnesc un risc ridicat de a se infunda si a nu mai functiona la parametrii maximi. Din acest motiv, regenerarea acestei componente dupa o anumita distanta parcursa cu automobilul, devine o necesitate. Daca acest detaliu important, este omis, sau nu este luat in considerare, particulele stocate de catre filtrul de particule pot depasi o cantitate maxima acceptata, iar in acel moment filtrul nu va mai putea fi reconditionat, ceea ce aduce cu sine, obligatia de a schimba aceasta componenta, implicand astfel costuri mai ridicate.
   Aparatul pe care il detinem nu este limitat de restrictii in privinta modelului sau tipului de filtru de particule, avand capacitatea de a curata orice tip de filtru de particule, incluzand si cele EURO 6. Aparatura este capabila sa gestioneze atat automobile, cat si microbuze sau autoutilitare.
   Pentru a asigura calitatea ridicata a serviciului si un grad de multumire ridicat din partea clientului, aparatul care realizeaza procesul de curatare este bazat pe o functionare automata, astfel se poate vorbi despre un procent de calitate al curatarii filtrului de particule de peste 90%.
   Perioada de garantie oferita in urma achiztionarii unui serviciu de curatare al filtrului de particule se intinde pe perioada unui intreg an calendaristic (12 luni).
   Asigurand asadar, o curatare DPF de o calitate indiscutabila, dar si o gama variata de alte servicii, PANNON IMP EXP SRL pune la dispozitia clientilor, aceste servicii zilnic, pe parcursul saptamanii (de Luni pana Vineri).

Galerie foto