TRANS EXPEDITION S.R.L. SERVICE CAMIOANE - TAHOGRAFE - STATIE ITP II - III

Service Camioane Popesti-Leordeni Ilfov - TRANS EXPEDITION S.R.L. SERVICE CAMIOANE - TAHOGRAFE - STATIE ITP II - III reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre TRANS EXPEDITION S.R.L. SERVICE CAMIOANE - TAHOGRAFE - STATIE ITP II - III - Service Camioane Popesti-Leordeni.


0731.655.990

0720.170.408

 0722.229.791

transexpedition2016@gmail.com

 

  Investiția într-un service modern, cu aparatură rar_22de ultimă generație și oameni specializați în diferite ramuri ale reparației și întreținerii vehiculelor de transport a devenit o prioritate din momentul în care am realizat că avem expertiza necesară pentru a oferi asistență tehnică de calitate. Deși această piață este una extrem de concurențială, experiența acumulată este, considerăm noi, avantajul competitiv care ne recomandă.
  Perseverența, profesionalismul, promptitudinea și specializarea permanentă sunt principiile pe care ne bazăm pentru a ne atinge obiectivul.  

Produse si servicii

Service camioane multimarcafrane_1_400_01

- Schimb consumabile;
- Mecanica;
- Electrica / Diangnoza;
- Transmisie;

- Rulare;
- Franare;
- Reglaj - directie;

- Alimentare;
- Intretinere autovehicule.

 

   Verificari tahografe / Descarcare card / Limitatoare de viteza   tahografe

   Am dezvoltat, în cadrul TRANS EXPEDITION un atelier specializat în verificarea tahografelor analogice și digitale, astfel încât acestea să se încadreze în normele legale impuse la nivel național și internațional.

   Ne bazăm pe instrumente performante care îi ajută pe specialiștii noștri să identifice și să remedieze orice problemă ar putea apărea în funcționarea corectă a tahografelor montate pe autovehiculele comerciale.

   Datorită instrumentelor performanțe de care dispunem, timpii de realizare ai operațiunilor de verificare și recalibrare a tahografelor se diminuează semnificativ.

 

Statie I.T.P. pentru clasele II si III:  

   - autoturisme; itp_auto_400
   - auto-utilitare (camioane) sub 3.5 t și peste 3.5 t;
   - microbuze; 
   - autobuze; 
   - remorci și semi-remorci; 
   - utilaje agricole;
   - tractoare; 
   - rulote.   

Galerie foto