Pitsalis Terra Service Camioane Piatra Neamt, Tractari Auto, Service Rapid, Service Mobil, Anvelope noi si SH Autoturisme, Camioane, Utilaje Agricole si Industriale - Jante aliaj - Jante otel

Service Camioane Piatra Neamt Neamt - Pitsalis Terra Service Camioane Piatra Neamt, Tractari Auto, Service Rapid, Service Mobil, Anvelope noi si SH Autoturisme, Camioane, Utilaje Agricole si Industriale - Jante aliaj - Jante otel reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Pitsalis Terra Service Camioane Piatra Neamt, Tractari Auto, Service Rapid, Service Mobil, Anvelope noi si SH Autoturisme, Camioane, Utilaje Agricole si Industriale - Jante aliaj - Jante otel - Service Camioane Piatra Neamt.


Tractari Auto NON-STOP

Vulcanizare, Service Rapid NON-STOP

Service Mobil NON-STOP

Anvelope noi si SH pentru autoturisme, camioane, utilaje agricole si industriale

Jante din aliaj usor sau din otel pentru autoturisme si camioane (diferite dimensiuni)

 

  0723620019

Platforma 5 m (inclusiv pentru microbuze) cu troliu electric

Platforma 9 m (pentru tir-uri/camioane, utilaje grele, containere)

Tractare GRATUITA pe zona Piatra-Neamt pentru reparatiile efectuate in service-ul nostru (in functie de complexitatea lucrarii)

  pl_01troliu. Service-ul de camioane, autocare si semiremorci Pitsalis Terra a fost infiintata in anul 2004, locatia fiind situata in Piatra Neamt. 
   Efortul investitional a fost unul semnificativ, organizarea interna este una complexa, iar misiunea noastra este sa fim alternativa garantata pentru posesorii de vehicule care au nevoie de un service multi-marca dedicat.
   Service-ul pentru vehicule mari este destinat reparatiilor si intretinerilor multi-marca, atat pentru autotractoare, autobuze, autocare, van-uri, cat si pentru remorci si semiremorci, iar printre dotarile unitatii se numara:

   - Diagnoza sisteme de franare si suspensie;

   - Autoatelier mobil pentru interventii;   

   - Echipamente specifice interventiilor si reparatiilor mecanice, electrice si de caroserie etc.;

   - Service rapid.

   Oamenii alesi si instruiti pentru activitatea de service sunt cei care duc rezultatele in directia asteptata de catre clientii nostri, prin solutii eficiente si promptitudine in executia lucrarilor.
   Echipa noastra este intr-o continua dezvoltare si imbunatatire profesionala, participand periodic la programe de tah1_400specializare, efectuate atat in cadrul companiei, cat si de catre parteneri ai nostri cu experienta indelungata in domeniu. Totodata, instruirea personalului este realizata si certificata la nivel european.
   Intreaga activitate a service-ului este integrata intr-un sistem informatic modern si este conceput special pentru a contribui cu succes la optimizarea procedurilor si, in final, sa aduca rezultate pozitive in reducerea timpului si a nivelului de pret.
   Reusim sa tratam toate situatiile cu maxim de seriozitate si profesionalism, oferind de fiecare data, solutii tehnice eficiente oricarui posesor de vehicule sau ansambluri de vehicule mari, intr-un singur loc. Detinem un stoc de piese permanent pentru elementele de baza si utilizam o retea calificata de furnizori de piese de schimb care livreaza rapid, orice reper.

tah12_400

 

Pentru a evita aglomeratia si posibilitatea de a nu gasi locuri disponibile, montajul jantelor, anvelopelor, precum si alte operatiuni sunt recomandate sa se efectueaze pe baza de programare.

In situatiile in care nu avem posturi/personal/utilaje disponibile pentru a onora solicitarile, ne rezervam dreptul de a refuza sau de a redirectiona clintii!

 

Ne gasiti in urmatoarele locatii:banner21140x380_400

  • Localitatea Vaduri, Str. Stefan cel Mare, Nr. 1 (Punct Troita) - NON STOP - coordonate GPS: 46.935700, 26.258305
  • Piatra Neamt, Str. G-ral Dascalescu, Nr. 254 - coordonate GPS: 46.918130, 26.389175

 

Produse si servicii

   Pitsalis Terra va ofera urmatoarea gama de servicii:   

   Mecanica2_400_03

   Pitsalis Terra ofera o gama variata de servicii de intretinere si reparatii mecanice pentru camioane, autotractoare, autobuze / autocare si remorci / semiremorci si este complet utilat cu echipamente necesare desfasurarii activitatii de mecanica. Service-ul nostru include posibilitatea folosirii unor echipamente de forta, precum presa de 250 de tone si doua poduri rulante de cate 20 de tone fiecare.

   Indiferent de marca vehiculelor, oferim urmatoarele servicii:

   - Lucrari de intretinere periodica si reparatii generale;

   - Intretineri si reparatii complexe ale motoarelor, instalatiilor de aer si franare, instalatii electrice, axe de tractiune, cutii de viteze, diferentiale;1_400_02

   - Reparatii sau intretineri la trenul de rulare;

   - Servicii corespunzatoare sistemelor de franare si suspensie, precum WABCO Systems si tipurilor de axe, precum BPW si SAF;

   - Interventie permanenta cu autoatelier mobil;

   - Verificari si reglari directie (geometrie roti), atat pentru capul tractor, cat si pentru semiremorci, utilizand aparatura specifica JOSAM.

   - Identificare rapida a pieselor de schimb necesare lucrarilor de service in functie de seria de sasiu a vehiculelor;

   - Lucrari de strungarie.

   Pentru toate serviciile de mecanica auto garantam asistenta corespunzatoare din partea echipei noastre de specialisti si diagnostice precise ce vor fi solutionate in timp util pentru ca vehiculele companiei dumneavoastra sa reintre in atributii.

   Electrica

   Pitsalis Terra detine testere si echipamente necesare reparatiilor electrice pentru majoritatea tipurilor de vehicule mari si putem efectua:

   - Verificarea si repararea instalatiei electrice / electronice cu testere dedicate;taho_25_01

   - Diagnoza sistem franare semiremorci ABS-EBS;

   - Reparatii incalzitoare auxiliare.

   Diagnostic computerizat

   - Diagnosticarea rapida a defectelor cu tester-ul multimarca TEXA AXONE, atat pentru cap tractor, cat si pentru semiremorca;

   - Diagnosticarea cu aparatura WABCO si repararea remorcilor si semiremorcilor echipate cu ABS si EBS.

   Anvelope Camioane   Click Aici - Magazin Online   

   Anvelopa AEOLUS ALL SEASON 295/60/R22.5 149/146 L 

   Anvelopa AGATE ALL SEASON 13//R22.5 156/152 K

   Anvelopa AGATE ALL SEASON 13//R22.5 156/152 L

   Anvelopa FULDA ALL SEASON 265/70/R19.5 143/141 J

   Anvelopa DOUBLE STAR ALL SEASON 255/70/R22.5 140/137 L

 

taho_13_400

Galerie foto