NISTOR TRANS COMPANY SRL - SERVICE - ITP - VULCANIZARE - SPALATORIE AUTO

Service Camioane Pecica Arad - NISTOR TRANS COMPANY SRL - SERVICE - ITP - VULCANIZARE - SPALATORIE AUTO reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre NISTOR TRANS COMPANY SRL - SERVICE - ITP - VULCANIZARE - SPALATORIE AUTO - Service Camioane Pecica.


0372.401.041

0372.401.050

0799.888.197

    La ieșirea din Pecica (Strada 1, nr. 304 este adresa poștală) înspre Peregu Mare, pe un areal de 120.000 de metri pătrați, se întinde investiția NTC – Nistor Trans Company– din ce în ce mai impunătoare ca arhitectură ce deja domină peisajul. E la doi pași de Șoseaua Europeană E 68 și la câteva ture de roată de Autostrada A1 – ceea ce îi conferă maximum de accesibilitate, operativitate și siguranță. O parcare imensă, aflată sub camere din toate unghiurile, înconjoară sediul cu ateliere, birouri și depozite în care muncesc 250 de oameni (iar firma are, încă, nevoie de personal).

    Relativ nouă pe piață (a fost înregistrată la ORC acum 7 ani), pe lângă activitățile de transport și depozitare care i-au făcut, deja, o imagine pozitivă între clienți, NTC a investit recent într-un Service Auto cu 7 linii, o linie ultramodernă de I.T.P. (Inspecție Tehnică Periodică), Vulcanizare, Spălătorie și Depozit logistică.

    Intreaga gama a serviciilor pe care le oferim are la baza o echipa inalt calificata, motivata si bine pregatita.

    Profesionalismul nostru este fundamentat pe cunostintele pe care le avem in domeniu, experienta dar si flexibilitatea de care dam dovada atunci cand cautam o solutie pentru clientii nostri.

Orar:

Luni – Vineri: 8 – 20

Sâmbătă: 8 – 14

bannerechipa_service_pecica_400

Produse si servicii

    SERVICE-ul Auto are  7 LINII adaptate oricărui tip de autovehicul, cu echipamente și ustensile moderne operate de mecanici profesioniști cu vechime. Piesele de schimb OEM sunt de calitate superioară, iar timpii  de staționări la reparații sunt reduși.

    Mecanicii calificați execută orice tip de reparații: Reparații motor, Reparații sistem frânare, Reparații direcție, Reparații suspensie, Reparații transmisie, Reparații sistem evacuare, Reparații electronice, Reglare unghi de fugă, Diagnoză computerizată auto, Revizii complete, Constatări în vederea reparației.

service_13_400

Service multimarca de camioane si autoturisme:

  • Reparatii ale sistemelor de franare
  • Reglare geometrie roti pentru camioane si autoturisme
  • Comercializari turbosuflante
  • Diagnoza computeriazata camioane si autoturisme
  • Diagnoza si reparatii sisteme ABS/EBS de franare pentru semiremorci KNORR BREMSE si WABCO
  • Comercializari de piese auto
  • Lucrari electrice, reparatii alternatoare si electromotoare

Statie ITP autorizata R.A.R. pentru clasele II si III de vehicule - executam verificari ITP pentru toate categoriile de vehicule fara nicio restrictie

Service anvelope pentru toate categoriile de vehicule cu vanzare si montare anvelope noivulcanizare_auto

Spalatorie de camioane, semiremorci, autoutilitare, autobuze, autoturisme

Service sisteme de aer conditionat auto - comercializare, montare, diagnoza si reparatii, piese de schimb

Galerie foto