POMPIGAS - SPALATORIE AUTO, TIR SI VULCANIZARE TIR-URI, AUTOTURISME, UTILAJE AGRICOLE - DEZMEMBRARI CAMIOANE (TIR-URI) - REMORCI SEMI-REMORCI SI UTILAJE - PIESE DE SCHIMB CAMIOANE

Service Camioane Buzau Buzau - POMPIGAS - SPALATORIE AUTO, TIR SI VULCANIZARE TIR-URI, AUTOTURISME, UTILAJE AGRICOLE - DEZMEMBRARI CAMIOANE (TIR-URI) - REMORCI SEMI-REMORCI SI UTILAJE - PIESE DE SCHIMB CAMIOANE reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre POMPIGAS - SPALATORIE AUTO, TIR SI VULCANIZARE TIR-URI, AUTOTURISME, UTILAJE AGRICOLE - DEZMEMBRARI CAMIOANE (TIR-URI) - REMORCI SEMI-REMORCI SI UTILAJE - PIESE DE SCHIMB CAMIOANE - Service Camioane Buzau.


DEZMEMBRARI CAMIOANE / TIR-URI / UTILAJE

REMORCI SI SEMI-REMORCI

PIESE DE SCHIMB PROVENITE DIN DEZMEMBRARI

(PARC DE CAMIOANE)

TRACTARI CAMIOANE / UTILAJE

SERVICE MOBIL

SPALATORIE AUTO SI VULCANIZARE TIR-URI

 

0742.892.596

pompigas@gmail.com

      Pompigas S.R.L. - Piese de schimb SH

     Activitatea de dezmembrari a inceput in 2010, prin importul primelor camioane din Marea Britanie. In fiecare an aducem loturi noi de camioane, din Germania, Olanda si Marea Britanie, autocamioane pe care le verificam in functionare pentru a asigura un nivel ridicat al calitatii pieselor rezultate din dezmembrari.

   Din cauza uzurii premature a autocamioanelor si, implicit, a cererii de piese de schimb pentru efectuarea de reparatii la acestea, firma noastra a identificat pe acest segment o oportunitate, luand astfel decizia de a infiinta parcul de dezmembrari.

   Pompigas S.R.L. detine toate avizele si autorizatiile necesare desfasurarii activitatii de dezmembrari autocamioane si utilaje (utilaje de constructii / utilaje agricole).

 camioane_6_400

Produse si servicii

pompigas_400

Asiguram o gama variata de piese rezultate din dezmembrari, de la urmatoarele marci:
-RENAULT PREMIUM. MAGNUM SI RENAULT KERAX
-DAF 2×8
-MAN 410, 430, 440, 480
-VOLVO
-SCANIA
-IVECO
-DAF XF95 430, 450, 460
-DAF CF 430, 450, 460
-MERCEDES

 

    Pompigas SRL este, asadar, un parc multimarca garantand seriozitate si profesionalism in relatia cu clienti.

    In ofertele noastre de piese auto gasiti urmatoarele tipuri de produse, pentru o gama larga de modele de masini: motor, cutie de viteze, alternator, electromotor, turbine, injectoare, parbrize, geamuri, usi, aripi, radiatoare, etc.

    Inca de la infiintare, parcul nostru de dezmembrari autocamiaone a oferit mii de piese clientilor in toata tara, si nu numai. Oferta noastra de piese din dezmembrari se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice sau dealer-ilor autorizati, service-urilor, etc. Personalul nostru calificat si cu experienta va poate oferi, in detaliu, toate cerintele legate de achizitionarea produsului de care aveti nevoie. Pentru orice informatie, solicitare sau neclaritate, ne puteti contacta prin telefon sau prin e-mail. Suntem de dispozitia dumneavoastra pentru orice fel de intrebare sau nelamurire. Nu ezitam sa le demonstram clientilor ca respectam cu strictete nevoile lor si le satisfacem in totalitate intreaga gama de asteptari cu care intra in contact cu noi.

 

    De asemenea, oferim asistenta mobila si tractare pentru camioane / tir-uri/ remorci/ semi-remorci/ utilaje pe teritoriul intregii tari!

   Oferim servicii de tractari camioane, autobuze si alte autovehicule grele si asistenta in cazul avariilor sau accidentelor rutiere.

   Autospecialele noastra ofera multiple posibilitati de prindere si tractare, decongestioneaza rapid locul interventiei si indeplineste toate conditiile impuse de protectia muncii la recuperare si tractare oferind siguranta maxima in exploatare.

    Pompigas S.R.L. ofera servicii de aducere in tara a autovehiculelor avariate pe teritoriul altor state. Serviciile noastre sunt extrem de fiabile si eficiente reducand la minim paguba survenita in urma accidentului.

    Astfel, una dintre principalele activitati ale societatii este reprezentata de servicii de transport specializat intern si extern cu o autospeciale pentru tractare si recuperare camioane autobuze capuri tractor utilaje de tonaj mare, etc. Firma efectueaza servicii de tractare camioane, recuperare camioane, transport autoturisme defecte.

   Pompigas S.R.L. ofera asistenta tehnica rutiera NON STOP, in traseu, pentru autocamioane si autobuze/autocare.
   Atelierul mobil este dotat la standarde europene si poate rezolva defectiuni la: motor, cutia de viteze, sistemul pneumatic, sistemul de franare, etc.

   Pentru solicitarea interventiei atelierului mobil sau pentru informatii suplimentare, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0742.892.596

Galerie foto