Montaj Verificari Service Tahografe C&I Service

Service Camioane Bucuresti-Sector 3 Bucuresti - Montaj Verificari Service Tahografe C&I Service reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Montaj Verificari Service Tahografe C&I Service - Service Camioane Bucuresti-Sector 3.


Societatea C&I SERVICE AUTO s-a infiintat in anul 1998 si se ocupa de reparatii , carosari si intretinere auto pentru toate categoriile de autovehicule, avand capital social 100% privat.

Echipa profesionista ce deserveste service-ul C&I presteaza prompt si ireprosabil, la cele mai avantajoase preturi, o multitudine de activitati legate de autovehicule de orice tip sau marca.

Ne straduim ca problemele dvs. sa fie rezolvate cu profesionalism, in cel mai scurt timp, pentru ca toti clientii nostri , persoane fizice sau juridice , sa fie multumite de colaborarea cu C&I .

Prin contractele incheiate de C&I cu Allianz Tiriac, Asirom, Omniasig, Generali   Asigurari, Garanta, Ardaf, Grupama, Uniqa, Euroins, Astra, BCR Asig   precum si alte societati de asigurari, service-ul nostru este acreditat sa efectueze reparatii auto acoperite de politelele de asigurari RCA si CASCO ale acestor societati, contractul oferind decontare directa si prioritate acestora la reparatii.

 Echipa service-ului C&I are experienta si specializarea necesara pentru marci de import atat turisme, microbuze, autobuze, semiremorci cat si utilitare, service-ul fiind autorizat de REGISTRUL AUTO ROMAN.

De ce sa ne alegeti pe noi?

Serviciile noastre sunt realizate de profesionisti, care se afla mereu in pregatire si instruiti in ultimele aparitii in domeniul auto.

Garantia calitatii unui serviciu bine prestat.

Vom oferi o analiza si o estimare a costurilor reparatiei, dupa care vom incepe lucrarile numai dupa acordul clientului.

Oferim cele mai bune solutii la preturi avantajoase.

litate implementat de C&I ne obliga ca pe toti clientii nostri sa ii tratam ca parteneri astfel incat sa dispuna de reparatii optime si servicii personalizate.

Produse si servicii

Servicii Aer Conditionatcamioanerulatecamioanedezmembrate_pcql_400_04

Verificari Tahografe si Limitatoare de Viteza

Electrica

Geometrie Computerizata

Diagnoza/Tester Auto

Statie ITP AUTOTURISME si MOTOCICLETE

Mecanica

Tinichigerie si Vopsitorie

Instalatii GPL

Tractari autoturisme si autoutilitare (>3.5T)

Piese Auto CIBRO si TRITURO

Carosari - Modificari Constructive

Omologari artizanale

Omologari caroserii

Constructii caroserii

 

Inchirieri Auto

Galerie foto