S.C. Truck Diesel Service S.R.L.

Service Camioane Bradu Arges - S.C. Truck Diesel Service S.R.L. reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C. Truck Diesel Service S.R.L. - Service Camioane Bradu.


Dorinta de a oferi servicii de calitate cu echipamente performante, ne-a determinat sa realizam acest service auto. Conceptul dasdasdindexacestui service a fost dezvoltat urmarind dorinta clientului de a se adresa unui service specialist, care sa ofere o gama variata de servicii si produse si sa detina o competenta tehnica ridicata pentru diagnoza, reparatia si intretinerea celor mai moderne autovehicule. Aveti incredere in competenta noastra, in echipamentele pe care le avem, specialistii nostri, rezolva toate problemele autoturismului dumneavostra.
    Misiunea noastra este sa fim recunoscuti de clientii nostri drept un partener de incredere in furnizarea de servicii de intretinere si reparatii pentru autoturisme. Satisfacerea cerintelor si depasirea asteptarilor clientilor sai reprezinta obiectivul primordial al companiei.


    Procesul de reparatie sau de intretinere a fiecarui autoturism este supravegheat cu atentie, operatiunile fiind executate in conformitate cu indicatiile din manualele de reparatii ale producatorilor. Acordam o mare atentie controalelor interfazice si celui final al operatiilor executate, astfel incat sa avem certitudinea remedierii tuturor defectiunilor si sa asiguram siguranta in exploatarea ulterioara a autoturismelor.

   Suntem autorizati de catre REGISTRUL AUTO ROMAN pentru comercializarea, montarea si verificarea tahografelor digitale si analogice.

 

0737000606- Ing. Matei Eugeniu

0737000616- Sef Service Ilinca Nicolae

  

Produse si servicii

Montare tahografe

Montare limitator de viteza cu actionare mecanica si electronica

Verificari periodice tahografe si limitatoare de viteza

Vanzari de diagrame si accesorii tahograf la cele mai bune preturi

Role termosensibile pentru tahografe digitale

Comercializare si montaj tahografe orice model la comanda

Service camioane

Schimb consumabile (camioane multimarca)

ITP categoria II

ITP categoria III

 

 

Statia ITP din cadru societatii noastre realizeaza inspectii tehnice periodice pentru categoriile II si III de autovehicule incluzand :

 

  • Autoturism benzina itp_filiasi_2
  • Autoturism diesel
  • Autoturism GPL 
  • Autoturism 4x4
  • Autoutilitara cu masa maxima autorizata pana la 3,5 T
  • Autoutilitara cu masa maxima autorizata de peste 3,5 T
  • Autocare si autobuze articulate

 


Documente necesare :

Cartea de identitate a autovehiculului (in original). In cazul in care autovehiculul este in leasing se admite copia cartii de identitate cu stampila in original.

Certificatul de inmatriculare al autovehiculului.

Asigurarea obligatorie a autovehiculului, valabila la data inspectiei.

 

 

Galerie foto