Ursu Autoserv S.R.L.

Service Camioane Blejoi Prahova - Ursu Autoserv S.R.L. reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Ursu Autoserv S.R.L. - Service Camioane Blejoi.


Vulcanizare Camioane / Tiruri

Spalatorie Camioane

 

VULCANIZARE DESCHISA NON STOP

(fara interventie / fara deplasare pe teren)

0723 307 324

 

   Ursu Autoserv S.R.L. are ca domeniu de activitate reparatia de anvelope utilizand cele mai noi utilaje, lucrarile realizate de noi fiind de cea mai inalta calitate. Fiind autorizata R.A.R., vulcanizarea dispune de utilajele necesare efectuarii serviciilor de vulcanizare, dar si de atelier de geometrie auto, echilibrat roti, montat jante. 

   Alegerea unei anvelope trebuie facuta  în conformitate cu echiparea impusa de constructor sau de  organismele oficiale.Orice altă modificare trebui făcuta împreuna cu un specialist în domeniu care  va putea sa va ofere informaţii corecte, competente si corecte pentru ca dumneavoastra să circulati în siguranţa, respectând cadrul legal şi utilizand maxim vehiculul pe care il gestionaţi.

  Durata de utilizare a anvelopelor variaza in functie de vehicul  şi este foarte greu de estimat, deoarece în compoziţia pneurilor sunt diferite materiale care reacţioneaza diferit la diversii stimuli externi şi care se comportă de asemenea diferit, în funcţie de condiţiile de exploatare (sarcina, presiune, viteza si întreţinere).  Anvelopele trebuie  sa fie verificate periodic  pentru a nu lasa trecută cu vederea vreo defecţiune care ar putea avea consecinte serioase în cazul continuării utilizarii şi pentru a prelungi durata de viaţa a anvelopelor dumneavoastra, obtinand o reducere a costurilor necesare cumpararii unor anvelope noi.

 Verificaţi gradul de uzură a anvelopelor şi dacă banda de rualare s-a uzat uniform. În cazul în care observati uzura neuniforma, apelaţi un service de roti pentru o verificare a rotilor şi a sistemului de directie.camioane_5_400

Produse si servicii

Ursu Autoserv S.R.L. va ofera urmatoarea gama de servicii:Vulcanizare Utilaje Constructii, Agricole, Industriale, Camioane Ploiesti

   - Montat, demontat anvelope pentru utilaje industriale, agricole, camioane, tiruri pe jante de la 12 la 24 inch;   

   - Reparatii anvelope;

   - Echilibrat roti;

   - Geometrie roti;

   - Indreptat jante;

   - Presiune aer-azot;

   - Incarcare azot; 

   - Demontare si montare roti;

   - Demontare si montare anvelope de pe janta;

   - Demontare si montare roata de rezerva;

   - Spalatorie Utilaje.

Galerie foto