SC EcosoftBN SRL

Service Camioane Bistrita Bistrita Nasaud - SC EcosoftBN SRL reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC EcosoftBN SRL - Service Camioane Bistrita.


    Dorinta de a oferi servicii de calitate cu echipamente performante, ne-a determinat sa realizam acest service auto. Conceptul dasdasdindexacestui service a fost dezvoltat urmarind dorinta clientului de a se adresa unui service specialist, care sa ofere o gama variata de servicii si produse si sa detina o competenta tehnica ridicata pentru diagnoza, reparatia si intretinerea celor mai moderne autovehicule. Aveti incredere in competenta noastra, in echipamentele pe care le avem, specialistii nostri, rezolva toate problemele autoturismului dumneavostra.
    Misiunea noastra este sa fim recunoscuti de clientii nostri drept un partener de incredere in furnizarea de servicii de intretinere si reparatii pentru autoturisme. Satisfacerea cerintelor si depasirea asteptarilor clientilor sai reprezinta obiectivul primordial al companiei.


    Procesul de reparatie sau de intretinere a fiecarui autoturism este supravegheat cu atentie, operatiunile fiind executate in conformitate cu indicatiile din manualele de reparatii ale producatorilor. Acordam o mare atentie controalelor interfazice si celui final al operatiilor executate, astfel incat sa avem certitudinea remedierii tuturor defectiunilor si sa asiguram siguranta in exploatarea ulterioara a autoturismelor.

   Suntem autorizati de catre REGISTRUL AUTO ROMAN pentru comercializarea, montarea si verificarea tahografelor digitale si analogice.camioanerulatecamioanedezmembrate_pcql_400_01

   Venim in sprijinul dumneavoastra si ne deplasam cu atelierul mobil autorizat pentru lucrarile de verificare si montaj.

   Pe langa serviciile de transport rutier de marfuri, logistica, depozit de gestiune si manipulare, va oferim servicii de comercializare si montaj tahografe si limitatoare de viteza, verificare tahografe si limitatoare de viteza, comercializare si montaj Sisteme GPS, statii de emisie receptie si sisteme de monitorizare consum combustibil.

 

 

Produse si servicii

 

Montaj tahografe

Montaj limitator de viteza cu actionare mecanica si electronica

Verificari periodice tahografe si limitatoare de viteza

Vanzari de diagrame si accesorii tahograf la cele mai bune preturi

Role termosensibile pentru tahografe digitale

Comercializare si montaj tahografe si limitatoare de viteza

Comercializare si montaj Sisteme GPS

Sisteme de monitorizare consum combustibil

Service camioane

Schimb consumabile (camioane multimarca)

Service specializat camioane Volvo

 

Galerie foto