Timp de 6 săptămâni, caravana Scania Crown Edition/ Moștenirea Vikingilor va străbate țara și îți face cunoștință cu cel mai bun camion creat vreodată: Scania Streamline Crown Edition. Dedicat celor care luptă să exceleze. Adevărații conducători. Stâpânii propriului destin. Calitate remarcabilă, economie de operare extraordinară și cele mai mici consumuri de combustibil. Cea mai nouă tehnologie de iluminat, farurile cu Xenon, luminile spate cu LED și proiectoarele integrate în bara de protecție vă vor ține în siguranță pe șosea. Toate informațiile de care ai nevoie sunt disponibile pe afișajul de bord Color Plus. Crown Edition integrează cel mai avansat sistem de climatizare și asigură controlul automat al temperaturii în cabină.

În plus, Scania va prezenta și un exemplar din editia limitată Blue Stream, care are la baza modelul Streamline cu motor V8. Cabina R optimizată în colaborare cu binecunoscutul Svempa Bergendahl, este un omagiu adus modelului Scania Streamline, primul camion greu cu adevarat aerodinamic, lansat în 1991.

Departe de a fi un eveniment axat doar pe promovare și prezentare, caravana Scania va oferi participanților o experiență vikingă adevărată, spectacole cu tematică, un concert live al trupei Life on Mars, un camion de distribuție din care vor trebui sa evadeze ”Escape the Truck”, un concurs de îndemânare pentru șoferi organizat în parteneriat cu IFPTR și se vor bucura de multe alte activități inedite alături de partenerii noștri Porsche, Volswagen și Schmitz Cargobull.

scania_400

Traseul pe care îl va parcurge Scania Crown Edition/ Moștenirea Vikingilor este:

4 mai – Scania Bacău, loc Nicolae Bălcescu, DN2, KM. 279-319, Jud. Bacău

6 mai – Scania Cluj, loc. Luncani nr. 372, com. Luna, jud Cluj

10 mai – Scania Oradea, Str. General Gheorghe Mardarescu

13 mai – Scania Sibiu, DN7, KM 265+500, loc. Tălmaciu, Jud. Sibiu

20 mai – TESS Ghimbav, Calea Brașovului 2, Ghimbav 507075

24 mai– Rolex SA, Str. Cernăuți nr. 112B, Suceava

27-29 mai – T-FESTIVAL, Romexpo,

3 iunie – Euxin Trucks, DN 39, km 8+950, sat Lazu, com. Agigea, jud. Constanța.

8 iunie – Porsche Calea Lugojului 136, Ghiroda 300645,jud. Timiș.

10 – 12 iunie  – Transport AR, Expo Arad, Calea Aurel Vlaicu 300

sursa: e-camion.ro